Billigt abonnemang

För många är nätets bästa abonnemang också oftast nätets billigaste abonnemang. Vi förstår att du inte vill betala mer än nödvändigt, vem vill det? Som tur är så finns det en hel del billiga abonnemang där ute att välja mellan. Faktum är att allt fler operatörer dyker upp på marknaden och resultatet av detta är vanligtvis pressade priser. Du kan även få trevliga rabatter, som till exempel halva priset de första tre månaderna eller liknande. Det gäller bara att veta vart man ska leta.

I denna artikel ska vi ge dig våra bästa tips på hur du hittar billiga abonnemang till din mobil. Som sagt, vi tycker inte att någon ska betala mer än vad de behöver. Vi finns här för att informera om vad du bör tänka på så att du inte ska känna dig lurad i efterhand.

Jämför, jämför och jämför lite till

Vi kan inte tjata nog om detta. Nyckeln till att hitta billigare alternativ, oavsett om det gäller ett abonnemang eller en ny TV, är att jämföra. På så sätt kan du hitta alternativ som du tidigare inte ens visste fanns. Att vända sig till första bästa mobiloperatör är sällan att rekommendera. Då finns nämligen risken att du missar internets allra billigaste och bästa abonnemang för just dina villkor. Nej, se till att jämföra innan du skriver på någonting. Det kan du spara en hel del pengar på.

Med hjälp av vår smarta topplista på startsidan kan du enkelt få en överblick över vad de populäraste operatörerna har att erbjuda. På så sätt blir det enklare för dig att snabbare hitta marknadens bästa abonnemang.

Fundera över vilka krav du har

Det abonnemang som är billigast för dig kanske inte är det billigaste alternativet för någon annan. Det beror helt och håller på vilka krav du har och hur aktivt du använder din mobil. Om du inte använder den särskilt ofta och främst har den för att ringa och smsa kan du komma riktigt billigt undan. Är istället surfen mycket viktig för dig och du kanske till och med använder mobilen som modem, kommer ditt abonnemang bli dyrare.

Det är oftast surfmängden som är den avgörande delen när det gäller abonnemangets pris. Fundera därför över vilken surfmängd som just du är ute efter. Det kan påverka din räkning rejält.

Fast eller rörlig månadskostnad?

När det gäller abonnemang kan du oftast välja mellan en fast eller en rörlig månadskostnad. Även här beror priset på hur du använder din mobil. Låt oss ge dig två konkreta exempel.

  • En fast månadskostnad kan vara fördelaktigt för dig som ringer och sms:ar mycket. Detta eftersom ett obegränsat antal sms och samtal oftast ingår i ett abonnemang med en fast månadskostnad.
  • En rörlig månadskostnad kan vara passande för dig som inte ringer, surfar och smsar så ofta eller överhuvudtaget. Du betalar nämligen endast när du till exempel ringer eller skickar sms.

Tillgång till wi-fi

Om du vet med dig att du nästan alltid har tillgång till ett trådlöst nätverk kan du komma billigare undan. Då kan du nämligen välja ett abonnemang med en mindre surfmängd, eftersom du ändå kan surfa som mest när du ansluten till ett wi-fi. Tänk på att surfmängden oftast är avgörande för din månadskostnad.

Kommentarer inaktiverade.

Topp 3 abonnemang
Hallon

Fria samtal & Fria sms

Ingen bindningstid- eller uppsägningstid

Läs mer om Hallon:
Vimla

Ingen bindnings- eller uppsägningstid

Bra täckning

Läs mer om Vimla:
Fello

Ring, SMS:a & MMS:a obegränsat

Behåll ditt nummer

Läs mer om Fello: